söndag 4 maj 2008

Doktor Kosmos lägger upp en mediestrategi

och sedan skriver de en låt om det.
Skönaste texten jag hört på hur länge som helst.
Skriven av Uje Brandelius som också skrev radiospoten som vann Guldägg för Alkoholkommittén.

share your files at box.net

Hallå? heter plattan som släpptes häromdagen.

Kan någon hjälpa mig. Förut har jag kunnat ladda upp en flashplayerfil på box.net/lite, så låten bara blir lyssningsbar - inte nedladdningsbar. Det lyckas jag inte med längre. Varför? För att det var fel filformat. Tack till alla som hjälpte mig att fatta det. Och att konvertera till mp3.


, , ,

5 kommentarer:

Den där Jonas sa...

Hej Ulrika
Problemet med den filen, är att det är en m4afil och inte en mp3fil.

Box.net verkar inte kunna spela upp m4a i sin flashspelare.

Så med andra ord. Hade det varit en mp3fil så hade du fått valet att kopiera koden för en flashspelare. Men det går tyvärr inte med m4a.

stationsvakt@gmail.com sa...

Det är en rätt bra låt det där. Men jag har svårt för band/artister om sjunger om sig själva. Det är alldeles för bloggigt.

Nemo sa...

Jonas is right! Bara mp3-filer funkar i flashplayern...det blir till att köra en konvertering...

Ulrika Good sa...

Tack snälla Jonas och Nemo. Problemet är bara att jag tillbringat alldeles för lång tid denna soliga dag med att försöka konvertera till mp3. Jag hittar bara betalkonverteringsprogram (som luras att dom är gratis). iTunes tjurar och vill inte bränna en mp4 till en mp3:a.

Johnny: Hahaha, bloggigt. Det kanske du har rätt i, men jag tycker texten är bra ändå :-).

Anonym sa...

Dr Kosmos har en hel del sköna låtar. Denna är klart skönast http://www.hitslyrics.com/d/doktorkosmos-lyrics-6527/bredngcentrum-lyrics-512572.html