tisdag 20 maj 2008

VM i sommarminnen

Mymlan gör oss påminda om att det tjatas för mycket om Zlatan just nu – fast det egentligen är VM –94-gänget som är the shit.
Det var verkligen en sanslöst varm sommar, alla gick runt i något slags overkligt tropiskt fotbollsrus och GES-skrålade.
Alla utom jag, som satt hemma och ammade.

Johan och hans (vår) kompis Patrik gick på den lokala krogen för att se en av matcherna på storbilds-tv (som förstås ingen hade hemma på den tiden).
Förutom alla öl de drack, så bestämde de sig för att ta en shot för varje gång något av lagen gjorde mål.
Vilken match det var?
Sverige–Rumänien.
Resultatet?
7–6 till Sverige genom straffläggning (och Ravellis räddning).

Det är fortfarande vansinnigt spännande att titta på, trots att man vet hur det ska gå:Och här är Hipp-Hipps hysteriskt roliga rekonstruktion.


Stefan Schwarz har kissat på sig.

, , , , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ammade också den sommaren... Björk föddes ju i maj. Men jag tog med henne ut på stan i bronsyran. :)

Ulrika Good sa...

Mymlan: När jag sa att jag satt hemma och ammade menade jag lite bildligt. Jag var inte en sådan morsa som inte kunde ta med mig barnen och göra saker, men jag vet att jag kände att det liksom var fel sommar att ha en nyfödd och en tvååring. Även om jag var med fysiskt, så var jag inte med riktigt i partyyran.
Fast just den där Sverige–Rumänienkvällen satt jag hemma med Jonathan. Även fysiskt :-).

Anonym sa...

Man ska inte använda uttryck man inte kan använda : man säger inte "är the shit" utan "is the shit" Bara ett litet tips så du kan imponera på tonåringarna ;)

Anonym sa...

Hej Ulrika!

Ja har lämnat en kommentar till dig under ditt inlägg; "Moraltant Ebba kom tillbaka" om prostitution. Jag har varit i branschen i 20år och alla har blivit skadade, mer eller mindre.

För ingen människa med ett helt och sunt känsloliv kan sälja sin sexualitet.

Mvh BJ.

Anonym sa...

dra upp ljudet när ni lyssnar. hör ni hur det knakar i nackkotorna när han kramar om Tjommas Brolin. vansinnigt kul tycker jag.

Anonym sa...

Jag rantade runt med en ettåring denna magiska sommar. Min svägerska däremot satt och knep ihop benen som sjutton den berömda Sverige-Rumänienkvällen för att inte missa något innan hon åkte till Östra för att föda.

Robert sa...

Glömmer hela vm och skrattar mig rödögd över att inget av barnen vill vara Håkan Mild!
/Robert