lördag 17 maj 2008

Niklas Strömstedt – fågeln är glömd och begravd nu

Via Claes de Faire på Resumé hittade jag Niklas Strömstedts blogg.
Det är ingen direkt chock att upptäcka att karln kan skriva, med med tanke på hans påbrå, men det var ändå roligt att läsa en riktigt bra kändisblogg för omväxlings skull.

Niklas har ju fått dras med den där fågeln som han körde över och begravde (någonstans vid en sjö) för snart tjugo år sedan, men vi tar och glömmer den nu, va, och läser istället det där absurda samtalet som han återgett ord för ord.
Det är ett samtal mellan honom och Se och Hör:s chefredaktör Tua Lundström.
Man får en liten och skräckinjagande inblick i vad det kan innebära att vara kändis.
Och ett exempel på ett elegant sätt att ge igen.

,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha, jag har också precis upptäckt och lagt till den i min RSS... Men idag är Niklas arg. :)

Anonym sa...

Det är ändå märkligt att man går och bär på så starka uppfattningar om folk trots att man borde inse att de är helt ogrundade. Men det är skönt att sånt snabbt kan ändra sig. En blogg är allt som behövs.

Jag har aldrig varit så sugen på att lära känna Magnus Uggla som när jag såg bilden på honom på hans blogg, stående på gatan utanför sitt hus med ett strykjärn i handen och bildtexten: På promenad i förorten.

Ulrika Good sa...

Ja, när jag skrev: "...en bra kändisblogg för omväxlings skull" inbegrep det inte Magnus Ugglas och Henrik Schyfferts bloggar. Dom var förstås helt lysande, men finns ju tyvärr inte längre.

Anonym sa...

Håller med om att han har gett igen med finess. Överraskande faktiskt, trodde inte att Niklas kunde ta i så!