måndag 24 mars 2008

Nu ryker Lassgård

Den där trailern för Angel som jag la ut häromdagen är ofantligt irriterande när Lassgård sätter igång varje gång man går in här: "Sanningen? Det är ingen som bryr sig om sanningen, den är skittråkig."
Nej, nu tar jag bort honom. Hoppas det är ok.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

listoplisto sa...

Taaaack, jag har studsat till av skräck flera gånger när jag gått in och den har satt igång.
:-D

Eva Kihlström sa...

Instämmer med föregående talare!

Jag gillar visserligen Lassgård i det stora hela som skådespelare, men i den här rollen verkar han enbart sliskig och - ja, otäck. Fast jag har inte sett filmen, så jag skall väl inte döma på förhand.

http://lagomblogg.blogg.se

Den där Jonas sa...

Tack!

Jessica sa...

Jag har aldrig gillat Lassgård och det säger jag inte för att det är of popular opinion.