måndag 24 mars 2008

Jag undrar jag

om Audi visste vilken position deras nya A3 cab tog när de godkände annonsen med den här rubriken:

Kom ut med hjälp av en Audicab.


Andra bloggar om: , , , , ,

12 kommentarer:

Sonia Jansson sa...

det och bilden...vad störande.

Anonym sa...

Med tanke på att de är tyskar så ställer jag mig tvivlande. Men det det var en otroligt bra dynamik mellan rubriken och bilden. En cirkel med alldeles lagom stort hål. Bra jobbat Audi.

Ulrika Good sa...

Kontaktmannen: Dynamiken? Har jag missat nåt?

mikebike sa...

Haha, ja man får väl utgå från det. Annars är troligen både copywritern och reklamköparen 80 år typ.

Anonym sa...

En rubrik om att komma ut. Och en bild på en liten vit eller silvrig cab med röd sufflett. Det är ungefär lika träffsäkert som en kille i vita stuprör med röda skor. Han har nog också nyss kommit ut. Ur garderoben alltså.

Ulrika Good sa...

Jamen är det verkligen så explicit? Det känns som om dom samtidigt försöker ta tillbaka allt vad dom orkar i brödet med att "vi syftade förstås på att det var lätt att ta ned cabben".

Ulrika Good sa...

*fniss* och så slutklämmen: "...hur HÄRLIGT det kan vara att komma ut." Som tar tillbaka det man just försökt ta tillbaka. En schizofren annons.

Anonym sa...

hahhaaaa underbar iaktagelse Ulrika!

Anonym sa...

Jasså, du fastnade för "komma ut" grejen. Jag tyckte det var mer lustigt att man orkar göra en cabbe av en A3 med 1,6 FSI motor. Man kommunicerar sportbil för en produkt som gör 0-100 på 40 sekunder. Jag vet. Jag har en ocabbad A3. Lite som att montera på aerodynamiska hjulmuttrar på en traktor. Fast det är klart att anonnsen är lite ball: vad betyder "cabba ner" *mohahahaha*

Anonym sa...

Det är det nya svarta - trötta cabbar. Hur miljö-PK som helst och funkar dessutom i nya målgrupper som inte vet var motorn sitter.

Anonym sa...

Hur de än tänkt så var det ju rolig copy. Sen en cab med rött tak ojoj.

Anonym sa...

förresten, kontaktmannen, är det ghey med röda skor?