torsdag 13 mars 2008

Nycklar, ägg och uppslag.

I dag har jag blivit intervjuad av SvD. De ska göra en grej inför Guldägget under vinjetten "På jobbet". Vet inte hur många rader det blir, men jag pratade med den trevliga reportern Hanna Dunér om kreativitet, vad man gör om den sinar, hur man skapar ett kreativt klimat och liknande ämnen.
Fotografen hade förhinder och skulle komma lite senare, så jag gick upp på hotellrummet och väntade. Väl där fick jag så småningom ett spel på att jag var så ful i håret. Eftersom jag inte vill se ut som rävskabb i nationell press tänkte jag: "Äsch, jag tar en dusch och tvättar håret. Det hinner jag."
Naturligtvis händer då följande: Just när jag står i badrummet med rinnande smink och dyblött hår ringer fotografen och säger att hon är på plats om tio minuter.
Söndagen den trettionde kan den som vill se hur det blev.
Nu ska jag och min copykollega Elisabeth snart gå till Guldnyckelgalan.
(Först ska jag bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig.)
Två av mina AD-kollegor, Jan och Mattias, går på Nya uppslag.
Rapporterar senare om hur det gick.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: