torsdag 19 februari 2009

Jag ligger efter.

Med att läsa tidningar, se på nyheter, pussa på mina barn, läsa läxor med dem, se på teve, läsa böcker, promenera, städa, tvätta, sova, göra spellistor, lyssna på musik, träffa kompisar, träna, måla naglar, bodyscrubba, blogga och dricka vin.
(Ok, de två sista jobbar jag på as we speak.)
Och hur mycket jag än förespråkar och uppskattar alla nya media och kanaler har jag några fler punkter på min lista där jag ligger efter, än jag hade i samma läge för några år sedan:
Jag ligger efter med att svara på kommentarer, uppdatera min status på Facebook, svara på kommentarer om min status på Facebook, svara på inbjudningar på Facebook, svara på Twitterreplies, uppdatera min status på Twitter, läsa vad andra twittrar om, läsa bloggar, kommentera på bloggar, kommentera på forum, länka till intressanta artiklar, läsa mail, svara på mail ...
Så här är ett meddelande till dig som just nu tänker att jag är mallig/stöddig/sur/arrogant/trist/negligerande/korkad/dålig kompis som inte svarar eller responderar på något du skrivit eller på annat sätt adresserat mig: Jag ligger efter. Det är hela storyn. Hoppas på att komma i fatt igen snart. Tack för att du förstår. Kram!

, , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen symptomen. Botemedlet är att prioritera sitt IRL-liv och absolut inte ha samvetskval för nätlivet!
Lycka till! :)

Anonym sa...

Ett halvtidsjobb... twittrandet, fejsbookandet och bloggandet ;o)
Har kommer en halsning fran en stenaldersmanniska som langtar efter din underbara person IRL, dar du ocksa gor dig fantastiskt bra.
Kram!
T
P.S. Dar jag ar finns inga prickar.
Nat for Kalle?