torsdag 12 februari 2009

Om jag hade blivit Melodifestivalbloggare*

hade jag säkert aldrig kommit på vitsar som den här:
–Har du sett att det är Petra Med-e som leder Melodifestivalen?
–Jaha, inte Pätra Med-ä, då.
Och det hade du ju inte velat missa, eller hur?

*en sån här.

, , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Göteborgshumor....

Ulrika Good sa...

Christian: Den bästa humorn.

mikebike sa...

Ulrica: hahaha den bästa humorn ja... eller? :) jag blev glad av att läsa ditt inlägg – mina ord är inte till salu. Den gode LG bjöd i år in mig till samma grej du var med på förra året. Det var delvis lockande men mest för att åka och lyssna på diskussioner och nya tjänster etc. tackade nej för att jag hade noll intresse av att träffa alla melloartister. jag hade dock också betänkligheter. vad förväntas av mig. det skulle kännas lite halvsmutsigt på något vis. precis som du skriver funkar det inte riktigt i bloggform (om det inte är något man brinner för från början). På jobbet är ju prestationskrav inte alls samma sak. Skönt att fler tänker på liknande sätt. Och det var väldigt kul att se att LG gjort insikten om sociala media och marknadsföringens nya förutsättningar där. Där har han försprång. Det är ganska få som kommit så långt.

Ulrika Good sa...

Mikebike: DET hade varit en anledning som jag hade gått igång på. Att träffa DEJ på festivalmötet och jämföra ingångsvinklar :-).

mikebike sa...

haha... dito.