fredag 20 februari 2009

Målgrupp: Tant.

Vid trettiotre, e man passé sjöng Hasse och Tage en gång för länge sedan.
Jag har en uppdaterad version av när man har passerat bäst-före-datum:
När man får utskick från Hemmets Journal e man passé.

Jag är dessutom så körd att det inte anses värt att slösa fyrfärg, glättat papper eller bildroyalties på mig. Nej, ett fult, taffligt, dassigt, billigt och slappt utskick får jag hålla tillgodo med, eftersom jag ändå är en orkes- och omdömeslös gammal kärring utan förmåga att uppskatta vare sig kvalitet eller finess, tycks man tänka.
Som grädde på det förolämpande trötta utskicksmoset har dom mage att inleda det hela med ett Grattis! och fortsätter med att berätta om alla stickrecept, kryssbilagor och sodukosidor som dom kommer att förgylla min framtid med.
Tack för den, Egmonts mediebyrå! You made my day.

, , , , , ,

10 kommentarer:

The Girls Of Florida sa...

Måste man inte vara 79 år, ha blått hår och vara jeanslös innan Hemmets knackar på brevlådan?

Dammråttan sa...

Oj, visste inte attdet var SÅÅ gammal du var ;)

Anonym sa...

Haha, det måste ju blivit något fel när dom köpte in det adressregistret.

Nemo sa...

Det MÅSTE vara någon som skojar med dig. Sånt här får min morsa som är 75.

Vad som gör det hela extra o-piffigt är att utskicket (eller oskicket) på ena raden talar om GI och viktminskning för att i nästa utandning framfisa sina teser om förträffliga recept och maffig festmat.

Och så; STICK-extra med våren nyheter.

Jag vet vem som borde på det uppstucket.

Om jag lärt känna blogg-Ulrika rätt, så kommer det hända något ytterligare med det här...

Anonym sa...

Tack Ulrika! You made my day.
:D

Anonym sa...

Hmm. Hemmets Journal har tillsatt en social media-gupp på tidningen som skannar bloggar.

När de såg att du bläddrade i en Tara för några dagar sedan så bestämde de sig slutligen för att skicka ett erbjudande. :-)

Tänka sig, sticka. Det var inte igår. Vete tudan om det ens var i detta livet. Eller vänta nu, man hade något som hette syslöjd i mellanstadiet va?

Anonym sa...

Ungefär lika kul som känslan jag fick när jag fyllde i en enkät där åldrarna var klustrade -25, 25-35, 35-45 och 45-65 (efter den åldern antas man väl vara död), och insåg att jag övergått i "nästan-pensionärs-åldern". Välkommen bland oss mogna människor! ;-)

Anonym sa...

Ha ha! Värre än de där roliga utskicken man får där de tar ett av ens dopnamn (företrädelsevis fel) och lägger till ett standardformulär. Gärna med ett annat typsnitt.

(Mitt andranamn är Lars)

"Hej LARS. Vi på Underhållningsbokklubben har nu erbjudandet till dig LARS att du LARS kan köpa tre böcker till ett bra pris. Du LARS kan när som helst köpa ytterligare 350 stycken böcker"

...etc.

Å andra sidan är det inte åldersrelaterat utan bara fånigt.

Anonym sa...

Jag fick ett himla fint erbjudande om ICA Kuriren när jag fyllde 30. Sedan dess läser jag hellre Kyrkans Tidning istf ICA-blaskan i Vårdecentralens väntrum.

//Michaela

Anonym sa...

Kanske 79, men inte blått hår, Floridagirls - hennarött ska det vara, dvs. bingolottorött, mycket kortklippt, och stora ringar i öronen. Jag som är typ 20 år äldre än du, Ulrika, har aldrig fått något utskick från Hemmets...hihi...