onsdag 4 februari 2009

Twestivalen is coming to town.

Mikrobloggen Twitter är het nu.
För dig som inte har läst Mymlans excellenta Mikrobloggar för dummies (gör det om du vill ha koll på vad 2009 handlar om) kan jag berätta att hennes mest nedkokade definition av en mikroblogg lyder så här: "[En mikroblogg] är egentligen något så enkelt som möjligheten att skicka statusmeddelanden motsvarande dem på Facebook. Ni vet där man skriver att “mymlan is at work”, eller “mymlan is having a wonderful time with her friends."
Det är kul, det är enkelt och om man har tur får man nya vänner och reda på spännande saker.
Den tolfte februari är det dags för alla twittrare i Göteborgstrakten att slita sig från tangentborden och träffas i livs levande livet på SoHo.
Twestival kallas det, och är en kväll som både går ut på att ha trevligt och skänka intäkter till ett välgörande ändamål. Win-win så det står härliga till.
Här har GP skrivit om Twestivalen och här är Twestivalens egen sida.
Jag är kanske bokad på en annan grej denna kväll, men om det inte blir av så tänker jag dyka upp. Då kanske vi ses.

Läs också vad deeped skriver om Twestivalen.
(Om du vill följa mitt halvsporadiska twittrande så finns jag här.)

, , , ,

2 kommentarer:

Raiha sa...

Hi, thank you for the link back to Stockholm Twestival! I hope you will be able to attend the event next Thursday. We will be releasing tickets later this week, so if you're interested please follow us on @sthlmtwestival for more updates!

Pseudonaja sa...

Jag har fortfarande inte insett varför jag borde börja. Jag finns ju på bloggen...