tisdag 24 februari 2009

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Du har säkert sett reklamfilmerna för ProViva, där någon befinner sig i en fantastiskt trevlig situation och ändå säger Det känns inte riktigt bra nu eftersom magen inte är som den ska.
Ungefär så har jag haft det.
Igår var alltså första dagen för Guldäggsjuryarbetet, ungefär det roligaste som finns. Jag kände redan på morgonen att jag inte mådde bra alls, men stålsatte mig och åkte till Nacka Strand och Tornvillan som är årets, väldigt vackra, jurylokal.
Att gå runt bland Sveriges reklam-hot-shots med ett ansträngt uttryck i ansiktet, en känsla av att magen är i gallopperande olag och ha en skräckkänsla över att någon ska komma fram och vill ha en kram, så att jag blir tvungen att mota bort vederbörande och säga Nä, jag ska nog inte kramas idag, jag mår inte riktigt bra, är ingen drömsituation, jag lovar.
Man vill ju gärna ge ett hyfsat intryck, liksom.
Jag lyckades dock lyssna igenom alla anmälda radiospottar och även göra den första röstningen, men sedan var det kört. Taxi tillbaka till hotellet och ... Ja, du har förstås också haft en rejäl magsjuka, så jag behöver inte gå in på några detaljer.
Så idag ligger jag i hotellsängen, urlakad, deppig och darrig, och kommer alltså att missa den roligaste av de tre jurydagarna. Åtminstone.
Jävla skit.

9 kommentarer:

Anjo sa...

Krya på dig.

Anonym sa...

Alltså, det är så fruktansvärt surt och typiskt så jag blir nästan arg. Men som sagt: hoppas du piggnar till snabbt!

Nemo sa...

Kopierar Anjos kommentar.
Bygg upp magen med Molkosan - finns i alla Life/Hälsokostbutiker. Smakar kalk och sur ost, men är mumma för ett trasigt system

Susanna sa...

ÅH, stackars dig - och just nu också... Krya på dig!
Kram från Susanna i Kenya

The Girls Of Florida sa...

Hoppas du snart känner dig bättre lilla ullegulle.

Nipe sa...

Usch, inget skoj!
Men ett par nyupptäckta höftben kan ju förlåta det mesta eller?

Lotten Bergman sa...

Damn. Stoppa pressarna. Nu är det bevisat. Kräket sprids via bloggarna.

/En som är i exakt samma situation exakt samtidigt

Ulrika Good sa...

Tack alla rara krya på-hejare. Ni är för goa.

Lotten: Amen du skojar! Virala kampanjer har jag ju hört talas om, men bloggsmittsprining... Det får någon utreda.

Anonym sa...

Vare nåt spex i radio då?