lördag 21 februari 2009

Melodi nummer ... (Leksand edition).

1. Velvet. Gult kort för att utgått från kvällstidningsrubben "Troschock"och tagit resten därifrån.
2. Rigo The Topaz Sound feat. Red Fox. Hade fullt upp med att kolla vad dom egentligen hette. Hörde egentligen inget minnesvärt med låten.
3. Molly Sandén. Går säkert vidare. Men finns det inga unga förmågor som kan få ärva Pling Forsmans klyschlåda full med stjärnor, änglar och vindar?
4. EMD. Går säkert också vidare. Men för att vara ett gäng som cashar hem på sexighet, är det förvånande att se att de satsat på en Graucho Marx-look på scenen.
5. Mikael Rickfors. Satt bara och tänkte på vilken låt han snott beatet från. Till sist kom jag på det: My Sharona.
6. Maja Gullstrand: Som gammal Fame Factory-tittare kommer jag väl ihåg Maja. Men den här mellanmjölkiga Bo Kaspers-aktiga låten glömmer jag snabbt.
7. Sofia. Det är inte bara reglerna som är märkliga i årets upplaga. Vad gör Greklands deltävling i Leksand?
8. BWO. Alexander Bard: You´re totally alone om att låtsasspela keyboard i rymddräkt och ridhjälm. Men bäst låt hittills. Fast konkurrensen har inte direkt varit mördande. Om man säger så.

, , , , , ,

3 kommentarer:

Dammråttan sa...

Jag tror inte att det GÅR att tros-chocka längre. Det skulle vara i string i så fall. Det finnsliksominga kläder att klä av längre. I övrigt en strålande analys, som vanligt. Fast jag tyckte nog att EMD var rätt bra faktiskt, men lite lustig utstyrsel. Fler som körde på nostalgigreppet, utan egentligen kunna vara nostalgiska åt just den epoken.

Dammråttan sa...

Oj vad jag skriver ihop.Har lite dåligt tangentbord. Mellanslaget är ihopklistrat av gammal saft ;)(Mitt eget hade jag vin över, så vi snodde ungarnas)

Pseudonaja sa...

Det verkar som att vi hade likartade idéer om hur "bra" det här var.