fredag 30 januari 2009

Ett yrvaket inlägg.

Jag hade stora problem att bestämma mig för vem jag skulle heja på i kvällens kvartsfinal av På spåret.
Fredrik och Filip (efternamn överflödiga) mot Peter Apelgren och Fredrik Lindström.
Som att välja mellan ostbågar och cashewnötter, ungefär.
Till sist bestämde jag mig för att gammal är äldst och satte mitt hopp till Apelgren/Lindström.
Som strax därpå förlorade med en poäng.
Lagom till Skavlan började allt bli dimmigt.
Innan jag hann se vilka gäster han hade var allting svart.
Jag skyller på att jag sovit så dåligt de senaste nätterna.

Foto: Bo Håkansson, Bilduppdraget/SVT
Inte lätt att välja favorit när de här killarna tävlar mot varandra.
Vem håller du på?


, , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lätt. Apelgren. Med eller utan Lindström. Karln är ett unikum i branschen och klår upp övriga i den så kallade humoreliten med hästlängder. Såg Hjälp på TV4 och kan bara säga; hjälp vad dåligt. Tråkigt också att se ens gamla favorit Chevy Chase göra en halvhjärtad insats. Enda ljusglimten var Rehborgs hotellvakt. Där kunde man ana forna tiders Nilecity-nivå.

Anonym sa...

Ojdå. Jag är naturligtvis inte anonym.

Anonym sa...

Fredo. Även om Chevy gör en fesljummen insats så är han alltid karaktären Fletch i hjärtat. Trots alla diversioner i "Ett päron till farsa..."samlingen. Insatserna som Fletch är nummer uno. Och nu, tillbaka till inlägget. Apelgren är förvisso ett unikum - ett underskattat sådant - inom humorbranschen. Men det är jämnt skägg i mina ögpn. Båda lagen var värdiga vinnare. Jag tyckte avsnittet var strålande, och hade helst sett dem i en final. De har helt klart varit de roligaste lagen under hela programserien.

Varför inte lobba in hela gänget på TV4 och "stjärnor på is - the comedy version". De kan snacka sig igenom hela programmet. I prime time. Det du.