torsdag 15 januari 2009

När Abbe-bloggen föddes.

Abbes pappa skriver om hur det gick till när han började blogga, och jag är omåttligt hedrad över att han ger mig cred för att ha gett honom en liten knuff i rätt riktning.
Han skriver om mailet han skickade ut för att förklara vad som hänt när Abbe föddes, och jag kommer ihåg hur det var på jobbet den dan.
Hur man kunde se vilka som ännu inte hade och vilka som hade läst.
De senare var frånvarande, tagna och rödsvullna.
Jag antar att det är så det ser ut runt om i landet nu, när Abbes egen blogg gör sitt segertåg genom det svenska folket.
Hur är det med dig?
Har eller har du ännu inte börjat läsa?

, ,

11 kommentarer:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susanna sa...

Jag har definitivt börjat läsa Abbebloggen! Scrollade tillbaka till inlägg ett och började från scratch. Tårar, skratt, wow!

OCH jag gillar verkligen din blogg! Du skriver såsom jag vill skriva och ditt Mamma Mia-inlägg var great... Jag håller helt med dig!

Hälsningar från Susanna i Kenya
(som imorgon åker till kusten och latar sig i två veckor - att vara medföljande är inte så dumt!)

Anonym sa...

Abbepappans blogg har jag med kärlek följt sedan förra hösten. Vet inte riktigt hur jag ramlade över den, måste varit i sep-okt 2007. Han har förvaltat den väl! Och bara det en utmaning från att vara kaosterapi till att bli tämligen offentlig med tusentals besökare. Jag är mycket glad att han (trots yrkesvalet) inte hakat på reklamjoxet. Abbes pappa är smart nog att ändå veta hur man marknadsför och skapar ett starkt varumärke.

Och tack vare Heja Abbe, hittade jag ju även till dig. Numera även det en av mina favoritbloggar. Bara en sån sak!

Ha det fint.

Nipe sa...

Självklart har jag läst Heja Abbe, sen Silverfisken länkade. Det tänkte jag fortsätta med, natürlich!

Anonym sa...

Läser troget sedan länge. Älskar, förundras, gråter, skrattar, var och varannan dag. Me like Abbes pappa. En hel massa.

Anonym sa...

Läser. Såklart.

mikebike sa...

ja herrejävlar. abbes pappa borde hamnat bland de nominerade i bloggpriset. det är lätt en av de bästa och finaste bloggarna i landet. hade det gått hade han gärna fått ta min plats. det är den varmaste och mest rörande bloggen jag läst. sjukt bra. och då kommer det från en proffs-cyniker :)

Ulrika Good sa...

Härligt att se att ni håller med med mig om Abbebloggens stora läsvärdhet (what else is new, liksom?) och tack snälla Susanna och Masarinmamman för att jag fick lite positv kritik på köpet (ha det så skönt vid kusten, Susanna, det låter ljuvligt).

Abbes pappa sa...

Jag vill också vara med och tacka. :-)

Tack för ditt fina inlägg Ulrika. Och tack alla ni andra för de värmande och stärkande orden.

Anonym sa...

Läser regelbundet men blir det inte så så går det ju att "läsa ikapp".
En annan av bloggens klara fördelar.

Samma sak gäller denna blogg.

Tack till er bägge.

Anonym sa...

Har läst, varit rödsvullen och hör numer till de som njuter...