lördag 17 januari 2009

Om jag inte

Om jag inte haft ambitionen att ha en idé och en tanke med varje inlägg så hade jag uppdaterat betydligt oftare.
Då hade jag helt enkelt kunnat skriva saker som:
-Att jag just nu har en skön känsla av träningsvärk som sprider sig i kroppen efter det första gympasset på år och dag.
-Att jag efter det gympasset (för första gången på år och dag) ställde mig på en våg och tänkte Muskler väger mer än fett! Muskler väger mer än fett! Muskler väger mer än ... osv.
-Att jag har sett sista avsnittet av Stjärnorna på slottet och fortfarande är kär i den serien. Så skönt att se ett gäng silverbacks som både beter sig och äger – utan vare sig utröstningar eller jurymobbing.
-Att fortfarande är grymt mätt efter en våldsamt god middag som bestod av räksoppa och lammfärsbiffar (med en massa gott gojs till) som min privata chef de cuisine (Johan) lagat.
-Att jag just sett inledningen på P3 Guldgalan och funderat över varför inte ens SVT kan få till en musikproduktion som inte låter skit (och konstaterat att Håkan Hellströms trumpetare som var hos oss i torsdags också var där).
Men eftersom jag är en ambitiös bloggare med högt satta målsättningar så blir det inget inlägg med allt det där ogenomtänkta dravlet.
Skönt, eller hur?

UPDATE Nu spelar Soundtrack of our lives på P3 Guldgalan. Ebbot brukar handla i samma mataffär som jag gör. Sist jag såg honom bytte han in en trissvinst mot en påse kattsand.

, , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen vaf…
Byta trissvinst mot kattsand, har han redan gått i pension?

Anonym sa...

Ja det är jätteskönt att du håller dig ifrån sånt där flams som träningsresultat, mat eller kändisspaningar!
Eller...näää skriv vad du vill för det är ju läsvärda ord oavsett ämne. Du skriver ju så bra (och jag använder för mycket "ju" i mina texter. (Ha låter ju inte ett dugg pretentiöst att kalla en liten kommentar för "en text")

Pseudonaja sa...

Jag känner bassisten. :-)