söndag 25 januari 2009

Träning, musik och DN Söndag

De två senaste veckorna har jag gått tillbaka till det gamla styrkepasset som en gång i tiden fick igång mig att röra på fläsket. Eller rättare sagt, det var den fantastiska Titti, som leder passen, som fick igång mig, vilket är en enorm bedrift.
Förutom träningsvärk får jag utlopp för min wannabe-DJ-ådra när jag gör spellistor till passet.
Här får du som har Spotify ta del av min senaste träningsplaylist.
(Och du som inte har Spotify än, se till att skaffa det nu, för tusan!)
Om någon känner för att lägga till lämpliga låtar är det jättekul.
UPDATE Tack vare Åsa har jag nu fixat så det funkar att andra lägger till låtar.

Pappers-DN Söndag bjöd på mycket bra läsning vid frukostbordet idag.
Jag läste om de nya bloggfeministerna, Nina Åkestam, Annika Marklund och Hanna Fridén.
(UPDATE Det här låter som en efterkonstruktion, men jag funderade på det där med Grupp 08 och om Ninas blogg verkligen passade in i en sådan grupp. Här skriver Nina att hon aldrig hört talas om den och tycker det mesta är smörja i artikeln. Ganska skönt att läsa, faktiskt.)
Sedan fanns där ett Mia och Klara-test – Är du Tabita, Gulletussan, Viveca eller Rolle? apropå att programmet har säsongspremiär i ettan klockan 20 i kväll. Det ska i alla fall inte jag missa.
Och så var det en artikel om en dag i en annan Säröbos liv, nämligen Ebbot Lundbergs. Honom skrev jag också om nyss.
Inget av detta finns (ännu?) i nätupplagan, tyvärr.

, , , , , , ,

11 kommentarer:

Susanna sa...

Nu ser jag verkligen fram emot att få DN Söndag! Vi prenumererar på just söndags-DN och den kommer till vår brevlåda här i Nairobi 4-5 dagar efter den tryckts i Sverige. Jag har "Mia & Klara" säsong 1 på DVD, men vill ju så gärna kolla in andra säsongen - får se om jag kan få upp hastigheten på vårt internet så att jag kan kolla på SVT Play utan hack och avbrott.

Tack för tipsen! :)

Åsa sa...

Ulrika, högerklicka på listan och markera "Collaborative playlist", så kan andra lägga till låtar - om du vill...

Åsa sa...

Jag är ju en simpel pc-användare, men du vet säkert hur man gör på mac. ;-)

Ulrika Good sa...

Susanna: Det är så häftigt att jag kan bidra ända bort till Nairobi.

Åsa: Tusen tack för det tipset! Det hade jag ingen aning om. Annars hade jag bara suttit och varit ledsen för att ingen ville vara med och lägga till låtar till min lista ;-).

Unknown sa...

jag testar gärna spotify om du har en invite över.... ;O)

mvh

anders

Anonym sa...

Jag fyllde på listan med lite låtar:

Kleerup f. Lykke Li - Until We Bleed, Black Eyed Peas - Lets Get Retard, Mary J "Work That", John Legend "Green Light", Ladyhawke "Paris is Burning", Jay-Z "99 Problems", Hellacopters "Toys and Flavors", Armand van Helden "I want your soul", Chemical Brothers "Leave Home", Public Enemy "Fight the Power", Nelly "Country Grammar" och Rage Against the Machine "Renegades of Funk".

Ulrika Good sa...

Anders: Jag har tyvärr inga invites över.

Ruggig hund: Grymt! Tack så hemskt mycket.

kalle sa...

Lade till Eye of a tiger med Survivor. OST till Rocky IV, mer träning blir det inte.

Tänkt på att ha en kopia av din playlist, eftersom man hursomhelst kan ändra din playlist. Tex ta bort hela listan.

Ulrika Good sa...

Kalle: Hur gör man en kopia?

Kalle sa...

Ulrika: New Playlist, döp den till Puls kopia. Tryck därefter på din collaborate lista Puls. Klicka på den första låten i playlisten, håll in skift och klicka på den sista låten i listan. Då blir samtliga markerade. Därefter är det bara att dra dem till din nya Puls kopia. lycka till

Ulrika Good sa...

Tack snälla Kalle! Det hade jag ingen aning om. Värdefull info.