onsdag 21 januari 2009

Nät om print

Resumé har just nu en liten intervju med mig på grund av att jag ska vara med i årets upplaga av Månadens Print-juryn.


En av de omtalade duvfilmerna kan du se här:


, ,

4 kommentarer:

The Girls Of Florida sa...

25 år, du måste skoja? Trodde det var din ålder ;)

Nipe sa...

Haha, skrev också en grej om duv-filmen (eller radioreklamen)igår. Ursäkta, men nu kopierar jag helt fräckt in en länk till mig själv här, spank me, spank me.
http://enlitenplatsietern.blogspot.com/2009/01/kan-bara-inte-lta-bli.html

Jan sa...

Botaniserar bland dina blogginlägg nästan 4 år senare… Det finns många fina bilder på din blogg, men Stefan Borgius porträttbild är något alldeles extra. Den har en sådan där kvalitet som inte går att beskriva med ord. Vilken närvaro! Sökte mig vidare till Stefans hemsida och hittade fler fina porträttbilder. Men herregud varför finns du inte med där?!

jan sa...

Hej! Nu är jag här igen. Jag har under de senaste dagarna botaniserat vidare på din blogg och hittat ett och annat guldkorn. Du har en förmåga att skriva intelligent och med skärpa. Gillar det. Odla den förmågan!

Hamnade här igen vid Stefan Borgius bild. Trodde ett tag att jag hade tappat bort den. Det är det vackraste kvinnoporträtt jag sett. Någonsin.

Jag säger det utan någon baktanke. Jag har levt med min kvinna lika länge som du har levt med Johan och våra liv har flätats ihop genom åren.

Jag smakade på ordet någonsin och funderade på om jag skulle använda det, men står för det. Min dotter är bländande vacker och jag lyckades en gång ta en bild med nästan samma magi som Stefans, men det var mer tur än skicklighet. Det var först efteråt som jag insåg hur bra den blev. Eftermiddagsljuset föll bakifrån och speglade sig samtidigt i en fönsterruta, vilket gav bilden ett sällsamt ljus och en tidlös omedelbar närvaro.

Det finns gott om snygga människor. Dessutom kan smink och photoshop göra underverk, men Stefans bild är som sagt något alldeles extra...

Jag ska inte störa dig mer. Lovar.

Lev väl!