onsdag 21 januari 2009

Tvångsmässiga Silvstedt

Popjunkien hann före, att skriva om hur oändligt skämsigt det var att se mamma Silvstedt och Victoria prata engelska med varandra i fyrans nya serie "My perfect life" med miss Silvstedt i huvudrollen.
Men förutom det, var det perverst fascinerande att se Vickans tvångsmässiga behov av att få uppmärksamhet genom att vara sexig.
I seriens första avsnitt fick vi se hur hon valde klänning inför Elton Johns aids-insamlingsgala i Cannes, när hon resonerade med kameran och konstaterade att "det skulle bli något värdigt som anstod en sådan tillställning".
Det slutade med att hon valde den här:

Höghalsat, förvisso, men hon måste ha missat tutthålet på mitten.

, , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm, det glipar lite högre upp också. Vet inte om det föreställer ett sexigt leende eller om hon gått med i fältbiologerna och agerar uggleholk.

Robert sa...

Ja, utomordentligt fånigt, men "it pays the bills".

Anonym sa...

Jag funderar mycket på om de dubbat morsan till engelska. Det lät inte riktigt som samma accent i korta uttalanden och när hon pratade längre "stycken". Reagerade på att accenten var mycket tydligare i hennes korta kommentarer vilka ofta var när andra var med och att hon faktiskt pratar svenska annars som dubbas? Det var inte direkt perfekt läppsynk heller.

Anonym sa...

jag skrattar ihjäl mig, du har mycket humor:) jag har tyvärr inte sett programmet ännu, men nu måste jag nog prioritera det

vänliga hälsningar

cecilia

ps. var du delaktig i reklamen för mötesplatsen??

Ulrika Good sa...

Cecilia: Ja, jag var delaktig i reklamfilmen som Mötesplatsen gjort.

Anonym sa...

den är verkligen väldigt bra. anledningen att jag hittade din blogg var för att jag var på intervju hos mötesplatsen idag:) och självklart googlar jag som alla andra och fann denna roliga blogg.

keep up the good work/ Cecilia

Sindarin sa...

Hehe det där med tutthålet var faktiskt min tanke med. Hur tänker man om man inbillar sig att den andra klänningen skulle vara mer anständig?