torsdag 15 januari 2009

Om 2009 var en reklamköpare.

Efter mycket om och men har jag nu lyckats få tag på hela klippet (tack, Anna!) från nyårsdagen när jag pratar i radion. Det är från programmet Vaken i P3/P4 och det jag svamlar om är ett försök till svar på frågan Om 2009 var en kund som kom till er på byrån, vad skulle ni göra då?

, , , ,

4 kommentarer:

The Girls Of Florida sa...

"Nöden är uppfinningarnas moder" jöpp så jäklarns sant.

Nu blir girlsen ännu mer peppade än vi var innan. Tack fröken.

H.

Anonym sa...

Kul att höra dina många intressanta och välformulerade tankar. Jag ser också fram emot ett 2009 där saker och ting förändras radikalt.

Ulrika Good sa...

Floridagirlsen och Mattias: Tack för att ni orkade lyssna och tack för era uppmuntrande ord! Dem blev jag glad för.

Nemo sa...

Äntligen fick jag ordning på mina javaapplikationer...eller vad det nu var som strulade.

För att vara en så abstrakt fråga "asså..hallå...ett ÅR som kund" - bara en sån sak, så hade iaf jag inga svårigheter att hänga med i resonemanget. Och utifrån abstarktionen - ädla korn som fyllde etern. Gott att höra, lätt att förstå.