torsdag 22 januari 2009

Tio år före sin tid.

I den här artikeln berättar Silverfisken om hur osannolikt tidig han var på bloggbollen:

3 kommentarer:

Silverfisken sa...

Journalister. Du vet.

Anonym sa...

Det är intressant det där, när man började blogga, eller vad man ska kalla det. Vid samma tid skrev jag mina skrönikor som jag mejlade runt till mina vänner och snabbt kunde jag urskilja vilka som var mina riktiga vänner. Det var de som vågade säga att jag skulle sluta terra dem med aplånga mejl de inte hade tid att läsa på arbetstid. Då kände jag att det skulle passa bra med en textbaserad site där man kunde publicera istället. Så gick tiden. Och idag står vi med bloggar upp till öronen och kanske väntar på nästa steg i utvecklingen. Vad tror du?

Nipe sa...

haha, den fick jag klura länge på innan jag fattade.. 1994...
snacka om att man blir lite tidsblind med åren. var tog tiden vägen? Jag fastnade nog i 1997 tror jag.